HÍREK

Token kibocsátás

A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (7011 Alap, Dózsa György út 81–83.; adószáma: 23174586-2-07, a továbbiakban a Társaság) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket és a tőkepiac szereplőit az alábbiakról.
A Társaság 2020. október 5-én, hétfőn megkezdi blockchain-technológián alapuló Watereum tokenje második sorozatának kibocsátását, nyílt, nemzetközi értékesítését a Watereum token weboldalán keresztül, amely a www.watereum.hu címen található meg.
A Társaság Igazgatóságának döntése alapján ezen kibocsátással 2.500.000.000,- azaz kettőmilliárd-ötszázmillió darab Watereum3 token érhető majd el 0,90- Ft/darab egységáron.
2020.10.01

Kedves Leendő Tokenbirtokos!

Üdvözöljük a Watereum weboldalán!
Társaságunk elkötelezett a fenntarthatóság, illetve annak támogatása – a klíma- és vízvédelem, valamint ökológiai lábnyoma minimalizálása iránt.
E küldetésünk jegyében hívtuk életre merőben új és egyedülálló, blockchain-technológián alapuló Watereum tokenünket.
A MENÜ egyes pontjaiban minden fontos információt megtalál a most kibocsátott Watereumról, amelyet digitális tárcája, vagyis Walletje létrehozását követően, a WALLET LOGIN gombra kattintva vásárolhat meg.
Szíves figyelmébe ajánljuk infografikánkat és kisfilmjeinket, amelyek segítségével bővebben is tájékozódhat a Watereum token vásárlásának menetéről.
Köszönjük, hogy Ön is csatlakozik a fenntartható globális vízgazdálkodás kialakítását célzó törekvéseinkhez!
FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyrt.
2020.04.24

Támogatott böngészők

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Watereum oldal és a Watereum Wallet kezelő a következő internetböngészőkkel kompatibilis: Chrome, FireFox, Safari
2020.04.22

Avast víruskereső probléma

Tájékoztatjuk Tisztelt Partnereinket, hogy a Watereum wallet kezelő rendszerre az Avast víruskereső hamis Phishing (adathalász) figyelmeztetést ad. A probléma megoldásán dolgozunk és már jeleztük a hibát az Avast fejlesztői számára. A figyelmeztetést figyelmen kívül kell hagyni és normál működés érhető el.
2020.04.20
Watereum