HÍREK

Értesítés várható üzemszünetről

Ezúton értesítjük a Wataereum felhasználókat, hogy a 2022. évi választások napjához kötődően (2022. 04. 03) a megjelölt rendszerek elérhetőségét, az informatika hálózatokon várható (és már láthatóan) megnövekedett hacker és egyéb támadási kísérletek miatt 2022.04.02 12.00 órától 2022.04.04 12.00 óráig átmenetileg korlátozzuk, amennyiben bármely külső, támadási kísérletet regisztrálunk.

A korlátozás megjelenésének módja, hogy a szervereket nem válaszolnak az oldalak lekérésére a web böngészőben.

Ez nem hiba, hanem biztonsági óvintézkedés a wallet tulajdonosok tárolt vagyonának megvédésére. A fent jelzett időszakot követően a rendszert automatikusan normál üzemre visszaáll.

Token kibocsátás

A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (7011 Alap, Dózsa György út 81–83.; adószáma: 23174586-2-07, a továbbiakban a Társaság) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket és a tőkepiac szereplőit az alábbiakról.
A Társaság 2020. október 5-én, hétfőn megkezdi blockchain-technológián alapuló Watereum tokenje második sorozatának kibocsátását, nyílt, nemzetközi értékesítését a Watereum token weboldalán keresztül, amely a www.watereum.hu címen található meg.
A Társaság Igazgatóságának döntése alapján ezen kibocsátással 2.500.000.000,- azaz kettőmilliárd-ötszázmillió darab Watereum3 token érhető majd el 0,90- Ft/darab egységáron.
2020.10.01

Kedves Leendő Tokenbirtokos!

Üdvözöljük a Watereum weboldalán!
Társaságunk elkötelezett a fenntarthatóság, illetve annak támogatása – a klíma- és vízvédelem, valamint ökológiai lábnyoma minimalizálása iránt.
E küldetésünk jegyében hívtuk életre merőben új és egyedülálló, blockchain-technológián alapuló Watereum tokenünket.
A MENÜ egyes pontjaiban minden fontos információt megtalál a most kibocsátott Watereumról, amelyet digitális tárcája, vagyis Walletje létrehozását követően, a WALLET LOGIN gombra kattintva vásárolhat meg.
Szíves figyelmébe ajánljuk infografikánkat és kisfilmjeinket, amelyek segítségével bővebben is tájékozódhat a Watereum token vásárlásának menetéről.
Köszönjük, hogy Ön is csatlakozik a fenntartható globális vízgazdálkodás kialakítását célzó törekvéseinkhez!
FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyrt.
2020.04.24

Támogatott böngészők

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Watereum oldal és a Watereum Wallet kezelő a következő internetböngészőkkel kompatibilis: Chrome, FireFox, Safari
2020.04.22

Avast víruskereső probléma

Tájékoztatjuk Tisztelt Partnereinket, hogy a Watereum wallet kezelő rendszerre az Avast víruskereső hamis Phishing (adathalász) figyelmeztetést ad. A probléma megoldásán dolgozunk és már jeleztük a hibát az Avast fejlesztői számára. A figyelmeztetést figyelmen kívül kell hagyni és normál működés érhető el.
2020.04.20
Watereum